Laten we het over jouw volgende video project hebben

We werken samen aan jouw verhaal met een passende strategie. En zorgen ervoor dat het resultaat gezien mag worden. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden die wij jou kunnen aanbieden.

  Events

  Of je nu een bedrijfsfeest houdt, een tienjarig bestaan viert of een benefiet organiseert: wat is er leuker dan samen met de collega’s terugblikken? Bovendien gun je je klanten met deze ‘after-movie’ of fotoreportage een unieke blik achter de schermen.

  YouTube + Instagram

  Smartphones, tablets en laptops zijn niet meer weg te denken. Iedereen heeft het world wide web op zak. En de hoeveelheid data die we verorberen in de vorm van beelden en film is gigántisch. Als ondernemer kan je je dus maar beter onderscheiden door je klanten relevante content aan te bieden. Korte how-to-filmpjes, een tutorial, een getuigenis, een product in de kijker … Samen zorgen we ervoor dat je merk meer zichtbaarheid krijgt.

  Start-ups & KMO’s

  Als start-up of gelanceerde ondernemer zie jij je missie en je verhaal haarscherp. In jouw hoofd is het duidelijk: dit is waar jouw onderneming voor staat en wat jij je klanten te bieden hebt. Dit zijn de producten en diensten waar jij elke dag hard aan werkt. Maar kent de klant jouw verhaal al? We vertellen het hem samen.

  Trainingsvideo

  Wanneer je een middelgroot tot groot bedrijf hebt, is het niet vanzelfsprekend dat je iedereen zomaar samen krijgt om jouw personeel op te leiden. Daarom maak ik het jou en je personeel makkelijk en giet ik die opleiding(en) in een hapklare video. Ziezo, nu kan je jouw personeel opleiden zonder grenzen.

  Je gaat trouwen

  Proficiat! Als hoofdrolspeler in deze kaskraker kan je nooit overal tegelijk zijn. Daarom doe je een beroep op een regisseur die de touwtjes strak in handen houdt. We bespreken vooraf het scenario en daarna ga ik aan de slag. Discreet, maar wel altijd op de juiste plaats en op het juiste moment. Zodat je alles – de dag nadien of 10 jaar later – in detail herbeleeft.

  Instructievideo

  Je kan je personeel opleiden, maar ook je klanten kan je tal van zaken uitleggen met behulp van video. Niks zo makkelijk voor iemand die net iets bij jou heeft gekocht en maar gewoon op ‘play’ hoeft te drukken om te begrijpen hoe het in elkaar zit of hoe het gebruikt moet worden. Een beetje zoals een moderne handleiding, kortom.

 • En er is meer!

  Er is geen project, geen verhaal, geen event dat je niet kan verbeelden. Wat is het jouwe?