Wie je ziet, is wie je krijgt.

Een team Digital Vikings met ruwe bolster en zachte pit. Viking door de grote liefde voor een krachtig verhaal. Digital omdat we jouw verhaal verbeelden en verfilmen om het via de juiste digitale kanalen bij de juiste kijker te brengen.

Het verhaal van je trouwdag, je nagelnieuwe onderneming of een bedrijfsevent dat moet nazinderen. Het verhaal dat we samen vorm geven met sprekende kleuren en de sfeer die het moet ademen.

Het verhaal dat indruk maakt en de juiste snaren raakt.

Waarom doe wij wat we doen?

Video en foto zijn twee prachtige media die razendsnel aan bekendheid winnen. Maar wat is onze motivatie om met video en foto te werken? Meer dan één reden eigelijk…

Passie voor beelden

Eerst kwam de passie voor fotografie, die ik meekreeg van mijn vader – hij fotografeert intussen al meer dan 40 jaar. En toch … Met bewegende beelden kan je soms nóg meer vertellen!

Sprekende kleuren

We houden ervan om een verhaal nog meer leven in te blazen door gebruik te maken van een persoonlijk kleurenpalet. Kleuren die we speciaal voor jouw verhaal uitkiezen om de juiste details nog meer te benadrukken en eruit te laten springen.

Jouw succes

Voor mij zal jij als klant steeds centraal staan – net zoals de kolom op deze pagina. Jouw succes is mijn succes. Mijn hoofddoel? Ik zal er altijd voor zorgen dat onze samenwerking een hit wordt.

Technologie

Ik geef het toe: ik heb een zwak voor technologie. Zo wil ik elk nieuw snufje op de markt aanschaffen om tijdens mijn volgende video- of fotoshoot te gebruiken. Dat komt niet alleen mij ten goede, maar ook jou. Want zo kan jij steeds de beste beeld- en geluidskwaliteit verwachten.

Het verhaal

Al van jongs af aan hou ik van sterke verhalen. Voor mij is er niets leuker dan jouw verhaal op de beste manier naar jouw publiek over te brengen. Zo zorg ik ervoor dat jij zelf en je publiek jouw verhaal niet snel meer vergeten.

  • Ik ben er klaar voor!

    Je hoeft niet langer verder te zoeken. Met de juiste dosis kennis, de know-how en een ongelofelijke passie voor video en foto ben ik de geknipte persoon om jouw verhaal te verbeelden. Kom, we vertellen het samen.